Bir öneri lütfen bi bakarmısınız?

Forumda olmasını istediğiniz değişiklikleri bizimle paylaşın.

Bir öneri lütfen bi bakarmısınız?

İleti ressam2259 » Pzr Oca 24, 2010 12:57 pm

Selamınaleykum.
Bismillah her hayrın başıdır.Biz herşeye Onunla başlarız.Şükürler olsun bizleri yaradan Allah (c.c)'a...
Siteniz ahlaki maneviyat yönunden zenginlikle donatılmış faydalınalacak bir site.Allah razı olsun.Fakat insanlarla ilişkiler bu zamanda okadar hassaslaştıki.Kötülüğe iyilikten çok meyil verebilecek durumlar çoğunlukta şu zamanda.
Sitenize girenler ben dahil çok fayda görerek bir daha girmek üzere çıkıyolar.Sonra tekrar giriyolar.Lakin;
iyiliğin yanında kötülükte bulunmamak gerek.
Peygamberimiz meşhur veda hutbesinin sonunda dinleyenlere sordu:
-Ey insanlar! Yarın beni sizden soracaklar, ne dersiniz? Ashab-ı Kiram hep bir ağızdan:

-Allah'ın emir ve yasaklarını tebliğ ettin, peygamberlik görevini ifa ettin, bize tavsiyelerde bulundun ve nasihat ettin, diye şahitlik ederiz, dediler. Bunun üzerine Peygamberimiz, mübarek şehadet parmağını göğe doğru kaldırarak sonra da cemaat üzerine çevirip indirerek üç kere:

-Şahit ol ya Rab, şahit ol ya Rab, şahit ol ya Rab, dedi.(2)
Bizler yeryüzüne belli sıfatlarla geldik.Çok şükür düşünebiliyoruz,karar verebiliyoruz.
Ve iyilik güzellik ler sunulmuşken bizlere ki bunlrdan faydalanabilelim şükrederek,kötülüğün tomurcuklarından tad almak yemek niye.Cehennem bu kada tatlı gelmemeli bize,inananlara...
Sözüm önerim şudur ki ; sitenizde (REALİST BANNERİ) mevcut.Bu banner siteye gidrenleri kötülüğe iter kötülüğe davet eder.
Bizler iyiliğin davetçisiyiz.Bu bannerin ivedi bir şekilde kaldırılması dileğiyle...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
selam ve dua ile...
ressam2259

Re: Bir öneri lütfen bi bakarmısınız?

İleti ressam2259 » Per Oca 28, 2010 11:40 am

Sayın yöneticiler konuya bakarmısınız?
ressam2259

Re: Bir öneri lütfen bi bakarmısınız?

İleti islam » Per Oca 28, 2010 12:53 pm

vealeykum selam kardesim söylediginiz link oraya sitenin istatiklerini tuttugu icin oraya konulmustu ama siz öneri yapinca linki kaldirdim selam dua ile
Kullanıcı avatarı
islam
Site Yöneticisi

İstek ve Oneriler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir